Nem auberginepuré

Skræl aubergine og skær den i små bidder. Damp dem møre, blend med stavblender eller mos i en foodprocessor.

ELLER…

Vask hele aubergine og prik den med en gaffel.

Bag det i 30-40 minutter ved 200 grader indtil den er mør, afkøles en smule og skær den op på langs.

Scoop nu kødet ud og mos eller puré som ønsket (dette er den nemmeste måde at tilberede en aubergine og ideelt, hvis skindet er for hårdt).

5 kommentarer
  • Camilla Florin siger:

    Kan det fryses?

  • Pia siger:

    Hejsa, man bevarer langt flere vitaminer i grøntsager ved at dampe dem, så hvorfor overhovedet bruge tid på at skære i tern til at koge, når det både er meget lettere, og mere næringsrigt, at bage i ovnen, som du også anbefaler? 🙂
    Takni øvrigt for god inspiration.
    Kh Pia

  • Pia siger:

    Hov, der skulle stå bage, ikke dampe:-)

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *