• Bund:
  • 1 dl. raw kakaopulver
  • 2 dl. nødder
  • 1½ spsk. kokosolie
  • 1 knivspids salt
  • Fyld:
  • 2 dl. raw kakaopulver
  • 600 g. tørrede dadler
  • 3 spsk. kokosolie med top (fåes i udvalgt supermarkeder og helskosteforretninger)
  • 2 tsk. vanilje
  • ½ tsk. salt
  • Hvis muligt, friske hindbær

Mal nødderne til mel med en kaffekværn eller i en minihakker. Rør kakaopulver, kokosolie og salt sammen med “nøddemelet” indtil du har en fast masse.
Fordel massen i et så tyndt lag som muligt i en springform dækket af bagepapir ellerfilm. Blend kakaopulver, dadler, kokosoli, vanilje og salt indtil konsistensen er ensartet og lækker cremet.

Hæld fyldet i tærteformen og stil den i køleskabet nogle timer. Skal det gå hurtigt kan du stille den i fryseren cirka 1 time.

Server den på en tallerken sammen med de friske hindbær.