BabyKogebogen.dk drives af Trine Juul Christensen, mor til Emil (2010) og Josefine (2013). Trine har ingen faglig baggrund indenfor babymad eller ernæring, men har gennem de seneste år tilegnet sig stor viden og praktisk erfaring med mad til de små. Alle opskrifter er naturligvis godkendt af Trine’s egne børn.

BabyKogebogen.dk er stedet hvor du finder sunde, nemme og velsmagende opskrifter på mad til både baby og småbørn. Du finder både opskrifter på morgenmad, snacks, frokost og aftensmad, samt masser af tips og tricks.

Som nybagt forældre kender vi det alle, barnet er efterhånden ved at være godt træt af mælken, og har behov for mere fast føde. Det er her BabyKogebogen.dk kommer dig som nybagt mor eller far til undsætning – med masser af nemme, sunde og velsmagende retter.

På BabyKogebogen.dk har vi opskrifter fra 4 mdr., og op til omkring 12 mdr. hvor barnet efterhånden bør spise det samme som resten af familien. Men netop disse 8 måneder med overgang fra flydende til mere fast føde, kan være en stor udfordring og derfor er nemme, sunde og velsmagende retter ofte kærkomne hos den travle mor eller far.

Har du ris/ros, en god idé eller andre inputs, så tøv ikke med at kontakte os, vi er til for brugernes skyld!

Ansvarsfraskrivelse

Enhver anvendelse af information, herunder opskrifter og vejledninger, på www.babykogebogen.dk sker på eget ansvar.

Hvem står bag BabyKogebogen.dk?

BabyKogebogen.dk ejes og drives af imonline.dk, der står bag et netværk af danske websites, bl.a. eReviews.dkMyDigitalPhotos.dkCykelStart.dk og BabyKogebogen.dk

imonline.dk
Møddebro Parkvej 104
8355 Solbjerg
Danmark
CVR: 33996748