Øllebrød med figner

Kog de to skiver rugbrød i en gryde med vand i 3 min. Blend herefter rugbrødet og de opblødte figner til den ønskede konsistens. Tilsæt herefter smør og lad det køle en smule af inden servering.

Pga. fignerne får øllebrøden den hel korrekt smag af rigtig øllebrød, som hvis man lavede den med sukker, hvidtøl osv.

8 kommentarer
  • Michelle siger:

    Hej,

    Jeg vil lige høre, om der er noget som helst grød, øllebrød eller lignende som kan laves i større portioner og fryses? Min SP sagde, at øllebrød måske godt kan, da man jo ellers oss kan fryse rugbrød, men at hun dog ikke havde nogle erfaringer med konsistensen… Måske Havregrød oss var en mulighed – men endnu engang ingen erfaringer… Er der nogle I har prøvet med større held end andre?

  • Monica siger:

    Hej Trine.

    Skal der slet ikke MME i din øllebrød med figner?

    Mvh Monica

  • Lena Kristoffersen siger:

    Hvor meget vand skal rugbrødet koges i?

  • Line Vittrup siger:

    Kan man bruge fx dadler eller svesker i stedet for figner? 🙂

  • Maria siger:

    Kan øllebrøden genvarmes dagen efter det er lavet ?:-)

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.