Mango- og bananmos

Portioner: 1

Tid: 2 min.

Ingredienser:
  • 1 banan i skriver
  • ½ mango uden skræl og sten

Put banan og mango i en blend eller brug en stavblender. Blend til du opnår den ønskede konsistens. Lækkert oven på f.eks. yoghurt eller øllebrød

Fryseegnet: Ja

14 kommentarer
  • Anne siger:

    Må de ikke først få øllebrød når de er mere end 6 mdr? (ift. gluten)

  • Tanja siger:

    Skal mangoen koges først?

  • Camilla siger:

    Hvor længe kan den holde i fryseren?

  • Ninna Andresen siger:

    Hvordan kan det være den kun kan holde 2dage på frys? Mvh Ninna

  • Frank Pedersen siger:

    Hej,
    Vi prøvede at lave mango-banan mos, men smed det ud dagen efter, da det lignede lyst øllebrød. Det er jo nok bananerne der bliver brune, så mit spørgsmål er, hvordan hindrer man det? Skal det fryses straks det er blended, eller kan man tilsætte noget der hindrer at det bliver brunt og klamt at se på.

    Hilsen Frank

    • Hej Frank.

      Det er korrekt, det er bananerne som ilter. Men jeg har desværre ikke noget godt tip til at undgå farven. Du kan sagtens fryses, men du kan godt risikerer at farven kommer alligevel.

      Mvh. Trine

  • Ninna siger:

    Hej Trine.
    Kan det også holde to dage i køleskab efter det er taget op af fryseren?

    Tak for nogle gode opskrifter ☺
    Mvh Ninna

  • Michelle siger:

    Her spiser vi grød til formiddag men vil gerne igang med en aften portion også, hvad kan jeg give? Hvilket er bare topping / snack og hvad er et måltid for sig?

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *