• 1 finthakket løg
  • 25 g finthakket knoldselleri (ca. 1/2 dl)
  • 1 gulerod (finthakket)
  • 1 spsk rapsolie
  • 2,5 dl hakkede tomater
  • 100 g hakket oksekød
  • 1 tsk oregano
  • 1 1/2 dl pasta (for eksempel pastaskruer)
  • 1 1/2 spsk hvedemel
  • 2 dl. sødmælk, modermælk eller drikkeklar modermælkserstatning
  • 25 g mild revet ost

Knoldselleri, løg og gulerod skrælles, vaskes og hakkes fint. Steg det under middel varme i en gryde, de må ikke få farve. Tilsæt de hakkede tomater, oregano og oksekødet, og lad det simre.
Rør melet i mælken, og hæld det i kødsaucen. Lad det koge op under omrøring. Til sidst tilsættes osten. Sæt pastaen over, og lad den koge, til den er næsten klar. Bland pastaen i kødsovsen.
Blend retten, til du får den konsistens, der passer til dit barn.

Hæld blandingen i et lille ovnfast fad og bag det i ovnen i 10 min. ved 175 grader.

Fryseegnet: Nej – kan holde i køleskabet i 2 dage

NB! Vær opmærksom på at baby ikke må få for meget spinat, selleri og rødbede pga. et højt indhold af nitrat. Læs mere om det her