• 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 200 g. kyllingebryst, udbenet, uden skind
  • ½ lille løg, hakket fint
  • 2½ dl. vand eller usaltet kyllingeboullion
  • 1 dl. økologisk sødmælk
  • 200 g. frossen hakket spinat (drænet og optøet)
  • 1 dl. hvede pasta, f.eks. suppehorn, kan hakkes i en minihakker hvis de er for store
  • ½ dl. kop parmesan ost

Skær kyllingen i 1 cm. tern. Varm olivenolien i store gryde på medium-høj varme. Tilføj kylling til gryden og sautér indtil grundigt kogt, i ca 8 minutter. Fjern kyllingen fra gryden, og læg det på et stykke køkkenrulle. I samme gryde, sauteres løgene indtil de er gennemsigtige, må ikke få for meget farve – cirka 6-7 minutter. Læg kyllingen tilbage i gryde sammen med kyllingebouillon/vand, mælk, spinat og pasta. Simre i ca 8 minutter mere, indtil pastaen er mør. Tilsæt parmesan ost, hvis det ønskes. Når blandingen er afkølet, tilføje til blenderen eller blend med en stavblender i blenderglas eller dyb skål, til du får den ønskede konsistens.

 

NB! Vær opmærksom på at baby ikke må få for meget spinat, selleri og rødbede pga. et højt indhold af nitrat. Læs mere om det her