• 80 g. kyllingefilet uden skin og ben
  • ½ rød peber eller snackpeber skåret i flere stykker
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 lille gulerod, meget fint hakket
  • 40 g. grønne bønner skåret 4-5 gange på langs
  • 60 g. cous cous
  • 100 ml. vand

Forvarm en ovn til 200 grader, varmluftsovn 180. Læg kylling og peber i en lille ovnfast fad sammen med olivenolie. Bages i 15-20 minutter, indtil peberfrugterne er bløde og kyllingen kogt igennem.

Imens koges guleroden i usaltet vand. Forbered couscoussen ved at hælde kogende vand over og lade det stå i 5 minutter. Kog evt. bønnerne med sammen med guleroden eller damp dem til de er møre.

Hak kylling og peber og rør det i couscoussen. Servér bønnerne og guleroden som en fingermad ved siden af.

(retten er ikke egnet til frysning, men kan opbevares på køl i 24 timer.)