Krydret og cremet øllebrød

Portioner: 1

Tid: 15 min.

Ingredienser:
  • 2 skiver rugbrød med eller uden kerner (kommer an på barnets alder)
  • 2 dl. vand
  • 1 spsk. vanilje yoghurt
  • 1 knivspids kanel
  • 1 tsk. olie

Kog de to skiver rugbrød i en gryde med vand i 3 min. Blend herefter rugbrødet til en fin konsistens og lad det køle helt ned. Når mosen er kold blandes yoghurt, kanel og olie i.

P1060048

På billedet har jeg lavet en stor portion øllebrød

9 kommentarer
  • Lena siger:

    Hej
    Lyder smums…..lige noget for min 9 mrd gamle pige. Men hvornår må hun begynde at få rugbrød med kerner?

    • Hej Lena.

      Mine unger er vilde med den. Det er selve kernerne som de ikke så godt kan fordøje. Så hvis du sørger for at blende kernerne helt fint, så vil du godt kunne give hende det nu 🙂

      Mvh. Trine

  • Anette Andersen siger:

    Lyder lækkert – kan man lave en stor portion og fryse ned ?

  • Nanna Kjelstrup Birkkjær siger:

    Hej Trine

    Så har jeg afprøvet denne skønne øllebrød. Desværre synes min datter ikke, at den er ligeså skøn, som jeg synes:-(. Jeg håber hun med tiden kommer til at elske den. Som jeg skrev til dig på opskriftsiden til “Pandekager med æblemos”, så er hun ikke pjattet med skemad. Hun vil gerne have mad i små stykker. Har du mon forslag til, hvad jeg kan give hende til morgenmad??? Jeg synes jo ikke, at hun skal leve af brød:-). Kh Nanna

  • Eva siger:

    Det øllebrød jeg kunne købe fra Semper, kan min datter slet ikke lige, så tænker på at prøve denne, men må hun få yoghurt når hun er 8 måneder?

  • Susie Grevlund siger:

    Hej Trine

    Når du fryser grøden, er det så med yoghurt? Eller tilsætter du først den inden servering?

    Mvh Susie

  • Skriv et svar til Trine Juul Christensen Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *