Trines krydrede kyllingedeller

Portioner: 10-12 stk.

Tid: 40 min.

Ingredienser:
  • 500 g. hakket kyllingekød
  • 7-8 tørrede tomater i olie, godt afdryppede, lad evt. suge på køkkenrulle
  • 3 skrællede gulerødder i grove tern
  • 2 spsk meget finhakket persille, gerne det frosne
  • 1 lille rød peber
  • 1½ tsk. oregano
  • 1½ tsk. mild karry
  • 1 æg
  • 2-3 spsk. mel, gerne fuldkornsmel
  • salt og peber

Tænd ovnen på 200 grader. Hak de soltørrede tomater, gulerødder og rød peber  i en minihakker, til det er finthakket. Bland grøntsagerne godt sammen med kødet i en skål. Tilsæt persille, krydderier, æg, og mel – og bland det godt. Tag nu den mængde fars fra, du mener dit barn kan spise og krydder derefter blandingen med salt og peber. Tag en bageplade med bagepapir, form farsen til frikdeller og læg dem på pladen. Læg evt. dellerne til dit barn så du kan kende dem. Bag dem nu i 20-25 min.

Fryseegnet: Ja

3 kommentarer
  • Heidi siger:

    Måske bør det lige tilføjes at de ikke kan genopvarmes pga. persillen.
    De er derfor ikke fryseegnede – medmindre persillen skiftes ud med et andet krydderi, eller de ikke varmes ifm. optøning…

  • Jannie siger:

    Min søn er vild med kyllinge deller. Prøv evt ingefær og soya. Det smager vildt godt

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *