Jordbærmos

Portioner: 1

Tid: 15 min.

Ingredienser:
  • 50 g. friske jordbær, frosne kan også sagtens bruges
  • Lidt sukker, kan undlades hvis jordbærrene i sig selv er søde.
  • 2 spsk. vand

Jordbær koges sammen med sukker og vand ved svag varme til det er mørt, ca. 10 min. og rør jævnligt. Hæld jordbærrene i et blenderglas eller en dyp skål og blend med en stavblender, til det bliver en fin mos. Super lækkert som topping på f.eks. risgrød eller hirsgrød, eller som en lille dessert.

Fryseegnet: Ja

5 kommentarer
  • […] i og lad det trække i 1-2 min. Bland herefter den valgte frugtmos i, brug f.eks. æblemos, jordbærmos eller mangomos. Dette er super lækkert som en lille snack om eftermiddagen, så er der stadig plads […]

  • Britta siger:

    Skal jodrbærerne blendes eller er det nok bare at mose dem med en gaffel? Har hørt man skal si mosen når den er kogt, men er det nødvendigt ?

  • Jane siger:

    Man kan med fordel søde den med moden pære, hvis man som jeg gerne vil undgå sukkeret til de små

  • Skriv et svar til Trine Juul Mortensen Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *