• 100 g. majsmel
  • 50 g. boghvedemel
  • 1/4 tsk. bagepulver
  • 2 spsk. olivenolie
  • 3/4 dl. modermælk eller modermælks erstatning
Da der har været stor efterspørgsel på opskriften, får I den selvfølgelig her 🙂 God fornøjelse!
Tænd ovnen på 175 grader. Bland alle ingredienser i en skål og dejen æltes godt igennem (5 minutter på en køkkenmaskine – eller 10 minutters håndæltning)
Læg film over skålen og sæt den i køleskabet i en ½ time.
Tag dejen ud af køleskabet og rul den ud. Dejen må ikke være tyndere end ca. 0,5 – 0,8 cm da de kan knække nemt, og det må de ikke, da det er babykiks. !!!!!!  HOLD ALTID ØJE MED BARNET NÅR DE SPISER  KIKS !!!!!!
Brug småkageudstikkere til at lave kiksene med og læg dem på en bageplade med bagepapir. Prik kiksene med en gaffel og bag dem i 15 minutter ved 175 grader.
Når kiksen er bagt er de bløde, men efter de afkøles er de hårde. Opbevares i en lufttæt dåse.
Man kan variere smagen med at tilsætte fx. en kop af en af nedenstående ingredienser:
  • Bananmos
  • Finrevet æble eller pære

Majsmel kan bl.a. købes online hos Familieogliv.dk

P1000228
P1000240