- 40 g. frisk eller optøet torsk eller rødspætte
- 2 dl. vand
Kom vand i en lille gryde med dampindsats og bring det i kog. Læg fisken i og kom låg på, lad det dampe i ca.5-10 min., eller til det falder fra hinanden. Pas på med at give det for meget, da det bliver hurtigt tørt, fisken tilbereder stadig sig selv når det er taget op.
Pil fisken fra hinanden med en gaffel eller fingrene og bland det i en kartoffelmos eller anden grøntsagsmos.
Kan jeg blend mælk med??
Hej Dunia.
Du skal ikke blende noget i denne opskrift, men du kan vende fisken i noget kartoffelmos eller grøntsagsmos som er tilsat mælk 🙂
Mvh. Trine
Det bør der ikke være noget i vejen for, så længe man bruger en af de nævnte fisketyper. Jeg ville dog foretrække det frisk 🙂
Med venlig hilsen,
Noel Christensen
Hej Camilla.
Ja det kan det.
Mvh. Trine