Boghvedegryn m. pære, broccoli og gulerod

Put guleroden i en mikroovnvenlig skål og dæk med vand. Giv det 6-7 min. ved fuld styrke eller til de er møre. Når der er 2 min tilbage af tiden, putten broccolien i skålen sammen med guleroden.

Hæld overskydende vand fra og put det i et blenderglas og tilføj derefter pære, kogt boghvedegryn, fedtstof og mælk. Blend til den ønskede konsistens og server når grøden er kølet en smule af.

WP_20140120_005 (1)

Fryseegnet: Nej

14 kommentarer
  • Katrin siger:

    Kan man bruge boghvedemel?

  • Skal pæren være kogt ? Eller bare være en moden pære der skal skrælles og ligges i blenderen.
    Hilsen Kathrine

    • Hej Kathrine.

      Pæren behøves ikke at være kogt, du kan bare smide en god moden med i blenderen. Hvis du står med en pære som måske ikke er så moden, så ville jeg selvfølgelig smide den sammen med de andre grøntsager 😉

      Mvh. Trine

  • Katrine Kjærgaard siger:

    Kan man lave en større portion og fryse ned?

  • Cecilie Nyeman siger:

    Gør du noget ved boghvedegrynende?

  • irdi siger:

    Kan man bruge andet gryn ? Hirseflager ? Spæltflager ? Havregryn ?

  • Tina siger:

    Hej,
    Hvorfor er det først fra 6 måneder?

    • Hej Tina.

      Det er udelukkende fordi mosen er en smule grovere, derfor først fra 6 mdr. Min datter kunne ikke håndterer den før hun var 6,5 måned, så gled det sørme også ned 🙂

      Mvh. Trine

  • Michelle siger:

    Hej. Hvis man bruger boghvedemel i stedet for gryn, skal man så koge melet op til grød først eller kommer man det bare i blandingen?

  • Gülay siger:

    Kan jeg bruge boghvedeflager i stedet for gryn?

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.