Avokadomos

Portioner: 1

Tid: 5 min.

Ingredienser:
  • 1 god moden avokado
  • Evt. lidt olie

Skrab advokardokødet ud i en skål. Mas med en gaffel til det er glat eller det har den ønskede konsistens. Tilsæt evt en smule fedtstof (olie) og server straks. Det anbefales ikke at rester gemmes i køleskabet, da det har tendens til at blive hurtigt dårligt/miste smag.

Fryseegnet: nej

12 kommentarer
  • Camilla Bundgaard siger:

    Prøv evt. at mose avokado med banan, det er lækkert

    • Hej Camilla.

      Tak for tippet, det vil jeg helt sikkert prøve. Har også tænkt at prøve noget ærte/avokado eller butternut/avokado, men det kommer på hjemmesiden når det er afprøvet 🙂

      God weekend, mvh Trine

  • Bette siger:

    Hej:) hvilke olie er bedst at bruge?
    og er det bedst at ens baby får det samme et stykke tid så de kan vende sig til smagen eller er det fint nok med en masse forskelligt?
    mvh Bettina

    • Hej Bettina.

      Du må give dit barn alle typer af fedtstoffer. Ved at vælge forskellige slags, giver du dit barn en variation af forskellige typer fedtsyrer. Du kan bruge olivenolie, valnøddeolie, solsikkeolie, rapsolie, tidselolie, majsolie (jeg har slet ikke nævnt alle de muligheder, der er). Giv også gerne dit barn danske økologiske smør, så kan dit barn også, for afvekslingens skyld, få smør af og til som fedtstof i maden.

      Mvh. Trine

  • Jeanette Madsen siger:

    Kunne koldtpresser kokos olie bruges som evt. Fedtstof i steder for smør?

  • Sascha Rosenberg siger:

    Skal der ikke modermælkserstatning i avocadomos og frugtmos?

    Blev bare i tvivl om det kun er til grønsagsmos og grød man bruger det 🙂

  • jannie siger:

    kan man ikk fryse advokadomos?

  • Ida siger:

    Ja, nu kom kommentaren lige på denne opskrift, kan ikke finde nogen mulighed for at kontakte jer på anden måde.

    Min søn på 8 måneder, vil ikke spise grød og mos, men KUN ting han selv kan putte i munden og tygge på. Jeg savner derfor en kategori til dene type mad, da det er ret svært at fremsøge mellem alt det “flydende” mad. Kunne det måske lade sig gøre?

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *