Æble-abrikosmos

Portioner: 1

Tid: 15 min.

Ingredienser:
  • 100 g. æbler med skræl skåret i både
  • 4 tørrede abrikoser, usvovlede skåret i små tern
  • 1/2 dl. koldt vand

Kog æbler og abrikoser i en lille gryde med låg, ved svag varme i 5-10 min. eller til det hele er mørt. Blendes herefter med en stavblender og pureres igennem en sigte. Kan bruges som topping på grød, mellemmåltid eller lille dessert.

Fryseegnet: Ja

12 kommentarer
  • Rikke siger:

    Kan den fryses

  • Dina siger:

    hvor kan man købe de usvolede?

  • Rikke Rasmussen siger:

    Hvorfor må man kun bruge de usvovlet abrikoser?

    Mvh Rikke R

  • Line siger:

    Hvordan kan det være du vælger at koge æblerne med skræl? Jeg ville umiddelbart skrælle dem.

  • Christina siger:

    Kan man ikke bruge friske abrikoser?

  • […] Æbler, tørrede abrikoser (usvovlede) og vand. Se opskriften […]

  • Maria siger:

    Hvorfor skal skrællen af hvis man bruger friske?

  • Skriv et svar til Trine Juul Christensen Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *