• ½ lille persillerod skrællet og i store tern
  • ½ lille snack peber eller rød alm. peber i store tern
  • ½ rødspættefilet benfri
  • ½ dl. kogte kolde ris
  • 1 tsk. fedtstof
  • ½ dl. sødmælk/modermælk/færdigblandet MME

Læg persillerod og rød peber i en lille gryde med dampindsats og damp til det er mørt, ca. 10 min. Tag herefter grøntsagerne op og læg fisken i. Lad den dampe i ca.5 min. Sørg hele tiden for at der er vand i gryden så det ikke brænder på. Blend grøntsagerne sammen med ris, fedtstof og mælk,  til mosen har den ønskede konsistens og fordel fisken fint ovenpå.

P1060051

Mikrobølgeovn:

Ønsker man at bruge mikrobølgeovn, så læg grøntsagerne i en skål med 2 spk. vand og varme ved fuld varme i ca.3 min. Læg evt. mikrobølgeovn film over. Herefter varmes fisken på samme måde, fuld varme i 3 min.

P1060055