Blommemos

Portioner: 1

Tid: 15 min.

Ingredienser:
  • 6 blommer
  • ½ dl. vand
Skær blommerne i halve og fjerne stenen. Placer “frugtkødsiden” ned i gryden og tilsæt vand. Simre på medium-lav varme, indtil det er mørt og skindet falder let fra kødet – cirka 10-12 minutter. Når kølet lidt af, kan du fjerne skindet fra blommerne.
Når skindet er fjernet, hældes det i et blenderglas eller dyb skål og blendes indtil det er helt glat. Tilsæt mere vand om nødvendigt.
9 kommentarer
  • Dorthe Frihed siger:

    Hej, kan blommemos fryses?

  • Tinke siger:

    Hej 🙂

    Må de få det fra 4 mdr.?

  • Charlotte siger:

    Jeg spørger også, må de få det fra 4 mdr ?

  • Susan pedersen siger:

    Hvor lang tid kan det holde på køl ?

  • Janni siger:

    Når mosen har været frosset, skal det så genvarmes eller blot tø stille op? Og kan det så holde sig på køl igen i to dage,,?

  • Anne siger:

    Kan man bruge frosne blommer, lave blommemos og så fryse det ned i mindre portioner igen?

  • Skriv et svar til Trine Juul Christensen Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *